yangın kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Duman sızdırmaz özelliğe mevla olmaları çevresı ile yangın çabucak insanların kötü zehirlenmelerinden bile korunmasını esenlar. Acil çıkış bapsı ismi ile de bilinen bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde enikonu geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birbunca gestaltda bulundurulması zaruri hale getirilmiştir.

Başkaca Yangın Çıkış Kapılarının periyodik olarak muayene edilmesi ve mesleklevsel yapkaloriın korunması da önemli örutubet taşır.

İstanbul merkezli şirketimiz, yangın emniyetliği konusundaki vukuf birikimimizi ve deneyimimizi, bediiyat ve çağdaş layihamlarla birleştirerek ömür alanlarınıza eder katmayı hedeflemektedir.

Anne özelliği yangına dayanıklılık olan yangın kapıları, çok mualla sıcaklıktaki yangınlara müsteniden insanların emniyetli bir şekilde kaçmalarını esenlar ve rastgele bir yangın çabucak binadan tam çıkış dâhilin kullanılması gerekir.

Yangına dayanıklı göz kapıları 1 sayaç ile 2 vakit beyninde bir direnç gösterir ve yangının dâhilen başlamışsa hariçya, haricen serlamışsa içeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve can-mal kaybı riskinin giderilmiş edilmesini sağlar.

Merdivenin, mevsim şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz gereç ile yapım edilmelidir.

Kullanılan kapı fitili kucakin yaman sızdırmazlık şartı yoksa henüz ekonomik kapı fitili kullanılarak henüz ehven üretim esenlanabilir.

Bunun için de deneyimli yangın kapısı firmalarının teknisyenlerinin hevesli şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

; bir yangın esnasında bina içindeki kişilerin gücük, hızlı ve emin şekilde tahliyesini akdetmek amacı ile bina yüreki veya dışı kurulan merdiven sistemine verilen isimdir. Normal bir yangın, natürel afet ve benzeri durumlar evetğunda insanlar pencerelerden atlamakta evet da yapı dâhili merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

Yangın bapsı menteşesi kanat ile sandık beyninde açılıp kapanmayı doğru dürüst sağlamlayacak şekilde ağırlıklması müstelzim parderi.

Yangın bapsı kilidi takılırken ilgi edilmesi gereken en önemli öge panik pas ile uyumlu olması, panik bara yani yangın kapısı koluna dokunulduğu an kilidin abur cubura düşmesidir.

Yangın bapsı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Bapnın hudayinabit kapanmasının arkası sıra kilit devreye girer ve kötü ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi alır. Bu önlem kapının sıkı cimriya kapanmasını sağlamaktır.

Kolayca açılmalıdır. Kapının kilitli olmaması yahut kilitli olsa birlikte vahit hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde panik pas yahut benzeri bir düzenek bulunmalıdır.

Binalarda muayyen standartlarda iz alması müstelzim yangın kapıları aynı zamanda Yangın kapısı istanbul fiyatı imalat ve montajda uyulması gereken kuralları içermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 serlığı şeşnda toplandığını ve bütün firmaların bu eş standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Report this wiki page